Online Bestellen: Bespaar Tijd & Geld!

By OneShot Categories: Business
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Welkom bij de meest veelzijdige training die je zal helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel: “Mastering Online Bestellen”! Onder leiding van Renato Archer, een succesvolle ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring in internationaal productbestellingen, biedt deze training een unieke kans om te leren van een expert die de klappen van de zweep kent. Geboren en getogen in Suriname, kent Renato de Surinaamse markt als geen ander. Met zijn uitgebreide achtergrond in het bestellen en verkopen van meer dan 50.000 items in Suriname, heeft hij een schat aan kennis opgebouwd die hij graag met jou deelt.

Of je nu een individu bent die op zoek is naar manieren om producten goedkoper te verwerven, of een aspirant-ondernemer die droomt van het opbouwen van een eigen bedrijf, deze training biedt de inzichten en strategieën die je nodig hebt om succes te behalen. Leer hoe je slimme beslissingen kunt nemen bij het online bestellen, hoe je de kosten kunt minimaliseren en hoe je kunt profiteren van internationale handel. Ontdek de geheimen van het succesvol opzetten van een online retailbedrijf en het creëren van een winstgevende onderneming.

Met Renato’s begeleiding en expertise zul je niet alleen groeien als individu, maar ook de vaardigheden verwerven om je eigen bedrijf te laten floreren. Bereid je voor om je horizon te verbreden en je kansen te vergroten in de wereld van online bestellen en ondernemerschap. Meld je vandaag nog aan voor “Mastering Online Bestellen” en begin je reis naar succes!

Show More

What Will You Learn?

 • De basisprincipes van online winkelen begrijpen.
 • De voordelen en risico's van online bestellen identificeren.
 • Effectief navigeren door online winkels en producten selecteren.
 • Veiligheid en privacy waarborgen tijdens online transacties.
 • Verschillende betaalopties begrijpen en veilig afrekenen.
 • Omgaan met levering, verzending en retourzendingen.
 • Probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen en klantenservice benutten.
 • Geld besparen en efficiënt online winkelen.

Course Content

1. Online Winkelen (Bestellen)
Begrip van e-commerce. Belangrijkste voordelen van online bestellen.

 • Introductie Online Shopping (eCommerce)
  00:00
 • Voordelen & Nadelen Online Bestellen
  00:00

2. Selectie van Online Winkels (Gratis portfolio)
Welkom bij de module "Selectie van Online Winkels"! In deze module zullen we de diversiteit van online winkels verkennen, leren hoe we efficiënt naar producten kunnen zoeken en ontdekken hoe we zoekresultaten kunnen filteren en sorteren om onze winkelervaring te verbeteren. Een van de belangrijkste vaardigheden bij online winkelen is effectief zoeken naar producten. We zullen technieken leren om gericht te zoeken en handige zoekfilters te gebruiken om snel de gewenste items te vinden. Door het verbeteren van onze zoekvaardigheden kunnen we kostbare tijd besparen en onze winkelervaring optimaliseren. Maar het vinden van het juiste product is slechts het begin. We zullen ook leren hoe we zoekresultaten kunnen verfijnen door gebruik te maken van filters en sorteeropties. Of het nu gaat om prijs, merk, grootte of andere kenmerken, het filteren en sorteren van zoekresultaten stelt ons in staat om snel de meest relevante opties te vinden en weloverwogen beslissingen te nemen.

3. Productselectie en Vergelijking
Productbeschrijvingen lezen. Vergelijken van producten op basis van specificaties en prijs. Interpretatie van klantbeoordelingen en recensies.

4. Veiligheid en Privacy (Scamming ervaringen en oplossingen)
Beveiligingsmaatregelen bij online winkelen. Bescherming van persoonlijke informatie. Herkenning van veilige betaalmethoden en websites.

5. Betalingsopties: (debit-/creditcards)
Gebruik van debit-/creditcards, digitale portemonnees, en andere betaalmethoden. Begrip van betaalprocessen en -beveiliging.

6. Levering en Verzending (Shipping Adres)
Verschillende verzendopties en levertijden. Tracking van bestellingen. Omgaan met retourzendingen en klantenservice.

7. Mogelijke Problemen en de oplossingen
Stappen bij problemen met bestellingen. Communiceren met klantenservice van online winkels. Oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

8. Top 10 Do’s & Don’ts (Meer dan 10 jaar ervaring)
Top 10 DO's & DON'TS

Next Steps: Coachingsessie voor opstarten van je eigen business

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet

Want to receive push notifications for all major on-site activities?