[News & Media] Hulp voor startende ondernemers in Suriname & Guyana.

OneShot stimuleert internationaal ondernemerschap in ontwikkelingslanden door de introductie van het OneShot Investment Acceleration Programma. Dit is een programma om startende en bestaande ondernemers te helpen internationaal zaken te doen.

OneShot, een internationale organisatie die zich richt op het bevorderen van ondernemerschap in ontwikkelingslanden, erkent de grote behoefte van ondernemers in deze landen om hun producten en diensten te exporteren naar internationale markten. Echter, het gebruik van traditionele exportmogelijkheden met goedkeurings- en investeringsbeperkingen blijkt een obstakel te zijn. Daarentegen is het exporteren van digitale producten en diensten kosteloos, vereist het geen goedkeuring maar slechts minimale investering. Ondernemers in ontwikkelingslanden zouden daarom veel meer gebruik moeten maken van deze mogelijkheid. Op die manier krijgen ze toegang tot meer kapitaal om hun economieën te verbeteren en te laten groeien, aldus Renato Archer, oprichter en CEO van OneShot International.

Renato Archer, die al geruime tijd betrokken is bij ondernemerschap in Suriname en sinds de oprichting van OneShot enkele jaren internationaal actief is, merkt op dat ondanks de uitdagende economische omstandigheden er veel onbenutte mogelijkheden zijn. Mensen zoeken helaas vaak naar snelle winsten in plaats van duurzaamheid. Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse corporate organisaties en 10 jaar als ondernemer, wil Renato Archer ondernemers in ontwikkelingslanden helpen bij het opzetten van hun bedrijven op internationaal niveau.

Om ondernemers in ontwikkelingslanden te ondersteunen bij het opzetten van internationale bedrijven, introduceert OneShot het “OneShot Investment Acceleration Programma”. Dit programma van 12 weken is bedoeld om startende en gevestigde ondernemers te helpen bij het opzetten van een digitale onderneming op internationaal niveau, het ontwikkelen van een strategisch businessplan en pitch, en het in contact brengen met diverse investeerders voor financiering. OneShot is samenwerkingen aangegaan met meer dan 50 internationale partners, waardoor het programma in verschillende landen kan worden aangeboden. Een van de partners is David Riemer, de Amazon-bestselling auteur van het boek “Get Your Startup Story Straight”, wiens boek ondernemers wereldwijd heeft geholpen investeringen aan te trekken van top investeerders door hun sterke Startup Story. Met meer dan 40 jaar ervaring, waarbij hij top talent heeft getraind van bekende bedrijven zoals Google, Netflix, Salesforce en meer, heeft David Riemer waardevolle kennis en expertise te bieden aan de deelnemers van dit programma. Renato Archer, David Riemer en de partners zijn vastberaden om ondernemers, vooral in ontwikkelingslanden, te helpen door te breken met ideeën en strategieën die waarde kunnen toevoegen aan de wereld.

Dankzij de gecombineerde internationale kennis, ervaring en middelen die op één platform worden samengebracht, bedraagt de normale waarde per deelnemer aan dit programma ongeveer USD2500. In de Verenigde Staten wordt een vergelijkbaar programma al aangeboden voor USD2000 per deelnemer. OneShot heeft echter bereikt dat deelnemers slechts USD249 (of Early Bird $199) betalen voor dit programma en ook nog de mogelijkheid hebben om in drie (3) maandelijkse termijnen te betalen.

Het programma begint op 1 september en duurt tot 1 december 2023. Om het programma in Suriname en Guyana van start te laten gaan, is OneShot samenwerkingen aangegaan met Organizational Transformers NV (OTNV), die de coördinatie heeft in Suriname, en Together We Win Business Network (TWWBN), die verantwoordelijk is voor de coördinatie in Guyana.

Op de foto zijn de samenwerkende partners te zien die de officiële aftrap hebben gegeven om ondernemerschap in Suriname en Guyana via het OneShot programma naar een hoger niveau te tillen en de brug naar internationale markten te slaan. (rechts Renato Archer, oprichter en CEO van OneShot International, midden Gail Meyer CEO van OTNV & links Marlon Joseph, oprichter en president van TWWBN)

Renato Archer benadrukt dat de missie van OneShot is om vóór 2030 meer dan 1000 ondernemers uit ontwikkelingslanden te helpen groeien naar het internationaal ondernemen. Meer informatie over het programma is HIER te vinden.

Het programma wordt volledig digitaal en in het Engels verzorgd via het OneShot-platform www.oneshot.sr. Registratie voor deelname aan het programma is nu geopend. KLIK HIER om u te registreren.

Over OneShot:
OneShot is een internationale organisatie met haar hoofdkantoor in USA, California alsook een representatie in Suriname & Guyana, die zich inzet voor het stimuleren van ondernemerschap in ontwikkelingslanden . Via programma’s, begeleiding, investeringen, netwerkmogelijkheden, digitale producten en diensten helpt OneShot individuen hun ideeën om te zetten in succesvolle bedrijven en de complexiteit van de wereldmarkt te overwinnen.

Voor meer informatie maak contact met:
OneShot International
Suriname (+597)8205555 / USA +1(323)3642608
Email: info@oneshot.sr / Website: www.oneshot.sr

OneShot Media
Join our FREE International Business Network CLICK HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *